Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
13.04.2015

súťaž Opravár junior 2015 Nové mesto na Moravě

V dňoch 8 a 9. 4. 2015 sa Patrik Habľák, Dominik Durčák a Lukáš Blašťák, žiaci učebného odboru mechanik opravár zúčastnili medzinárodnej súťaže Opravár junior 2015 v Novom meste na Moravě. Môžeme konštatovať, že aj keď to bol iba druhý ročník, naši žiaci sa nestratili v konkurencii troch škôl z Českej republiky, kde Patrik Habľák zo šiestich disciplín získal v troch popredné umiestnenie.

Patrik Habľák vo výmene a vyvažovaní kolesa získal 1. miesto, výroba vonkajších závitov 3. miesto a zváranie v ochrannej atmosfére CO2 2. miesto.

Dominik Durčák získal 1. miesto v jazde zručnosti s traktorom a štvorkolesovou vlečkou , tretí účastník súťaže Lukáš Blašťák, aj keď si nesiahol na popredné priečky, získal cenné skúsenosti.

V celkovom hodnotení obsadili ako družstvo 3. miesto. Touto cestou chceme žiakom pogratulovať a poďakovať za reprezentáciu našej školy.

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím