Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
19.05.2014

Anglický mesiac Apríl

Počas celého mesiaca Apríl sa naši študenti mohli zapojiť do súťaže ANGLIČTINA V MALÍČKU. Úlohou študentov bolo každý deň vypátrať otázku, ktorá bola ukrytá v areáli školy a správne na ňu odpovedať. Podmienkou súťaže však bolo priniesť výsledky svojho pátrania na konci mesiaca v podobe vypracovaných odpovedí.

Vyhodnotenie súťaže prebehlo dňa 16. 5. 2014 v jazykovej učebni našej školy. Na vyhodnotenie súťaže prijal pozvanie aj pán riaditeľ Ing. Viliam Gerčák, ktorý dozeral na priebeh losovania troch odmenených študentov zapojených do súťaže. Výhercom vecných cien blahoželáme (Pavol Cubinek z 4. C triedy, Marek Vojtaššák a Matej Glejtek z 1. C triedy) a pánovi riaditeľovi aj touto cestou ďakujeme, že si aj napriek svojim povinnostiam našiel čas a prišiel na vyhodnotenie súťaže. Zároveň ďakujeme všetkým študentom, ktorí sa zapojili do súťaže a veríme, že súťaže tohto typu budú pokračovať aj v budúcnosti.

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím