Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
24.04.2014

Vzorná reprezentácia

V dňoch 15. \ 16. 4. 2014 sa uskutočnili medzinárodné majstrovstvá ČR SOŠ lesníckych v halovom futbale. Organizátorom turnaja bola SŠ GHL Bzenec. Futbalový turnaj sa odohrával v priestoroch telocvične SŠ lesníckej a rybárskej Bzenec-Přívoz. Na pozvanie organizátora sa turnaja zúčastnilo aj družstvo SOŠ lesníckej v Tvrdošíne. Pod vedením Mgr. I. Šulu a Bc. P. Szaba našu školu reprezentovali títo športovci: Jakub Chudiak (III. C), Patrik Janotík (I. C), Lukáš Kondrk (III. C), Marián Hudec (III. A), Tomáš Varga (II. C), Jakub Florek (IV. C), Lukáš Hlušík (II. D) a Pavol Plevjak (IV. C). Turnaj sa odohrával systémom každý s každým a postupne sa naše družstvo stretlo s týmito súpermi a dosiahlo tieto výsledky:

SOŠ L Tvrdošín \ SOŠ Nové Město na Moravě 2 : 2 (góly: Kondrk 2)
SOŠ L Tvrdošín - SOŠ Šternberk 1 : 1 (gól: Plevjak)
SOŠ L Tvrdošín - SŠZL Frýdek-Místek 4 : 2 (góly: Kondrk 2, Hlušík, Plevjak )
SOŠ L Tvrdošín - Bzenec- Přívoz 2 : 1 (góly: Chudiak, Janotík)
SOŠ L Tvrdošín - SŠ GHL Bzenec 3 : 0 (góly: Chudiak, Hudec, Florek )


Po nie najlepšom začiatku sa naše družstvo stále zlepšovalo, výborne kombinovalo, vytváralo si veľa gólových príležitostí a zdobila ho neutíchajúca bojovnosť a odhodlanie dosiahnuť čo najlepší výsledok. Futbalisti našej školy získali v súbojoch so súpermi 11 bodov a dosiahli skóre 12 : 6, čo stačila na prvenstvo a víťazstvo v turnaji. Takže futbalisti SOŠ lesníckej v Tvrdošíne sa na jeden rok môžu pýšiť titulom medzinárodných majstrov ČR v halovom futbale lesníckych škôl.


Všetkým futbalistom, ktorí reprezentovali našu školu, patrí veľké poďakovanie. Turnaja by sme sa nemohli zúčastniť bez podpory vedenia školy a zvlášť pána riaditeľa Ing. V. Gerčáka a hlavného majstra Mgr. J. Štecha, ktorým taktiež patrí poďakovanie.

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím