Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
06.11.2014

Víťazi súťaže si prebrali svoje ceny

Prichádzame s vyhodnotením fotografickej súťaže POHYB MOJIMI OČAMI, ktorú sme si pre Vás pripravili v rámci projektu s Kiou za športom. Cieľom tejto aktivity bolo okrem zachytenia témy na podporu prezentácie a propagácie projektového zámeru, tiež vedenie mladých ľudí k budovaniu si vzťahu k prírode a k tvorivej činnosti, tak aby svojou tvorivou prácou poukázali na prírodné dedičstvo regiónu Oravy. Zároveň fotografie s horskou tematikou napomáhajú aj pri budovaní a podpore enviromentálneho povedomia.

Vyhodnotenie súťaže prebehlo dňa 5. 11. 2014 v priestoroch Strednej odbornej školy lesníckej v Tvrdošíne, kde sa stretli autori víťazných fotografií s pánom riaditeľom Ing. Viliamom Gerčákom, aby si z jeho rúk prebrali vecné ceny a kalendár zhotovený z ich fotografií. Pán riaditeľ poďakoval účastníkom za spoluprácu a povzbudil ich, aby aj naďalej chodili s otvorenými očami a zachytávali krásy okolitej prírody.

Zároveň ďakujeme všetkým, ktorí prijali výzvu témy a zaslali nám fotografie, ktoré nás prekvapili svojim nevšedným espritom a nápaditosťou. Výhercom víťazných fotografií ešte raz gratulujeme a pevne veríme, že okrem radosti z podieľania sa na tvorbe kalendára na rok 2015, sme im vyčarili úsmev na tvári aj vecnými cenami.

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím