Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
16.04.2015

Vedomostná súťaž Mladý Slovák

V stredu 15. apríla 2015 sa uskutočnilo v priestoroch našej školy školské kolo vedomostnej súťaže Mladý Slovák", ktorú organizuje Žilinský samosprávny kraj \ Odbor školstva a športu pod záštitou riaditeľa úradu Ing. Pavla Holeštiaka, PhD. Súťaž bola určená pre žiakov 1. až 3. ročníka. Cieľom súťaže bolo zvýšiť záujem mladých ľudí o tradície, kultúru a históriu slovenského národa, formovať ich prirodzený slovenský patriotizmus, vlastenectvo a národné povedomie a rozvíjať ich pocit spoluzodpovednosti za vývoj spoločnosti v Žilinskom kraji. Školského kola sa zúčastnilo 20 žiakov.

Zúčastnení žiaci:

1.C: Matúš Žitňák, Peter Jurášek, Martin Jurčák, Paľko Brenkus, Matej Garaj, Jozef Škvarek, Tomáš Pazdera,

2.C: Patrik Medvecký, Matej Glejtek

3.C: Tomáš Varga, Adam Pienčák, Janko Lach, Dávid Šprlák, Marek Juriga, Martin Urban, Števko Pindják, Marián Skurčák, Ladislav Kazimier

a dvaja najlepší \ Adrián Jelínek (I.C) - 21 bodov a Zdenko Srogoň (III.C)- 19 bodov postupujú do krajského kola, ktoré sa uskutoční dňa 11. júna 2015 v Úrade ŽSK.

Všetkým zúčastneným študentom ďakujeme a víťazom prajeme veľa šťastia pri reprezentácii našej školy v krajskom kole súťaže.

Výsledky si môžete pozrieť na nástenke ŽŠR.

"

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím