Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
16.09.2014

Švajčiarske zlato a striebro putovalo na slovenskú Oravu

V dňoch 10. \ 13. septembra 2014 sa vo švajčiarskom Brienze konali 31. World Logging Championships 2014 Brienz, Switzerland.

Za Slovenskú republiku sa majstrovstiev zúčastnili aj oravskí borci Jaroslav Perveka, Jaroslav Kukuc, Tomáš Kvasničák a Marek Lubas, všetci absolventi SOŠ lesníckej v Tvrdošíne.


A práve MAREK LUBAS, najmladší z tímu, ktorý ukončil v roku 2011 štúdium na našej škole , získal pre Slovensko, pre Oravu a aj pre svoju bývalú školu úžasný úspech. V tvrdom boli vybojoval ZLATÚ A STRIEBORNÚ MEDAILU. Stal sa víťazom v kategórii výmena reťaze" za čo právom získal najcennejší kov ZLATÚ MEDAILU. Ale čo je najúžasnejšie, stal sa 1. VICEMAJSTROM SVETA v kategórii JUNIOR CLASS U24.

MAREK LUBAS, ďalší pokračovateľ v sérii víťazov na šampionátoch regiónu Orava, Slovenska a najnovšie aj sveta, absolvent SOŠ lesníckej v Tvrdošíne.


Želáme mu, aby mu píla pílila, zdravie slúžilo a ďakujeme za to, že hrdo reprezentuje nielen naše Slovensko, ale aj našu \ jeho školu.

"

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím