Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
22.11.2022

Super florbal pohár žiakov stredných škôl

Dňa 25.10 sa v Tvrdošíne v Mestskej športovej hale uskutočnil florbalový turnaj pod názvom Super florbal pohár žiakov stredných škôl.

Turnaja sa zúčastnili aj žiaci našej školy, ktorí ukázali bojovnosť a tímového ducha. Zmiešané družstvo tvorili dvanásti chlapci rôznych ročníkov. Aj napriek tomu dokázali kohézne pracovať a spolupracovať, čo je aj kľúčom k úspechu v kolektívnych športoch.  V súťaži bojovalo päť škôl o postup do krajského kola. Samotná hra prebiehala štýlom každý s každým. Po štyroch odohratých zápasoch si naši športovci vybojovali krásne tretie miesto.

 S určitosťou vieme povedať, že žiaci našej školy sú šikovní nie len v odboroch, ktorým sa venujú, ale aj v športoch, ktoré v sebe ešte neprebudili. Veď aj známy basketbalista Kobe Bryant hovorí, že je dôležité inšpirovať ľudí, nech môžu byť úžasní v čomkoľvek, čo robia !

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím