Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
29.09.2014

S Kiou za športom

Trvanie projektu: od 22.05.2014 do 24.09.2014

Projekt je zameraný na športové aktivity pre mladých ľudí vo veku 12–19r, dospelých a osôb so zdravotným znevýhodnením. Cieľom projektu je okrem spoznávania krás oravského regiónu, predovšetkým prispieť k budovaniu vzťahu k prírode a podporiť motiváciu mladých ľudí chrániť prírodu. V rámci projektu si kladieme za svoj ciel aj sprístupniť športové aktivity pre všetkých a prezentovať aj menej známe športové disciplíny (napr. lukostreľba, nohejbal a iné). V neposlednom rade je projekt zameraný na zmysluplné trávenie voľného času mladých ľudí.
Športové aktivity a meranie síl účastníkov v športových disciplínach prebiehajú v rámci regiónu a na medzinárodnej úrovni. Športových aktivít sa zúčastní 200 žiakov a 70 dospelých z troch krajín EU (SK, CZ, PL) a regiónu. Účasť na aktivitách je zabezpečená na základe existujúcich potvrdení účasti (zahraniční partneri) a na niektoré aktivity prebiehala propagácia.

Aktivity:

Názov: Nohejbalový turnaj s medzinárodnou účasťou
Termín: 22. - 23. 5. 2014

Názov: Deň detí - Športové hry
Termín: 3. 6. 2014

Názov: Lukostreľba
Termín: 13. - 14. 6. 2014

Názov: Turistika pre všetkých
Termín: 4. - 5. 7. 2014

Názov: Pohyb mojími očami - fotosúťaž
Termín: september 2014

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím