Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
12.11.2021

Projektová činnosť

Projektová činnosť: „PODAJ MI RUKU“ - Z GRANTOVÉHO PROGRAMU

ŽILINSKÉHO SAMOSPRÁVNEHO KRAJA NA ROK 2021

Našim snom a cieľom bolo zriadiť priestor, kde by sa mladí mohli rozprávať a stretávať, odovzdávať si skúsenosti, vymieňať názory.

Vytvoriť priestor, kde by sa stretli, posedeli si a mali možnosť sa vzájomne spoznať a rozprávať.

Chceli sme naše chladné chodby premeniť na priestor, kde si môžeme „sadnúť“, nielen vo forme odpočinku, ale aj ako miesto nadväzovania nových kontaktov, kamarátstiev, zdieľania svojich zážitkov a pomoc pri riešení problémov.

Ukázalo sa to, ako veľmi dobrý nápad. Konštatujeme, že sa nám podarilo zriadiť priestor, kde sa môžu naši žiaci rozprávať a stretávať, odovzdávať si skúsenosti, vymieňať si názory. Komunitný život na úrovni školy a tried sa zlepšil, pretože sme žiakom vytvorili priestor, kde by sa stretli, posedeli si a mali možnosť sa vzájomne spoznať a rozprávať. Všimli sme si, že sa týmto projektom podarilo aj pozitívne ovplyvniť celkovú klímu v škole a vzbudiť záujem o budovanie a skrášľovanie priestorov školy a vzájomné vzťahy žiakov.

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím