Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
26.05.2014

Medzinárodný nohejbalový turnaj o pohár riaditeľa SOŠ lesníckej v Tvrdošíne

SOŠ lesnícka v Tvrdošíne zorganizovala v dňoch 22. - 23. mája 2014 Medzinárodný nohejbalový turnaj o pohár riaditeľa SOŠ. Turnaja sa zúčastnilo desať družstiev, z toho šesť bolo z Českej republiky. V dvoch kategóriách senior - junior súťažili pedagogickí zamestnanci a študenti lesníckych škôl. Turnaj otvoril riaditeľ školy Ing. V. Gerčák a súťažiacim družstvám poprial veľa športového šťastia.

Jednotlivé stretnutia turnaja sa odohrali pod odborným dohľadom hlavného rozhodcu p. M. Mikušiaka na ihrisku s umelou trávou, ktoré sa nachádza pri SOŠ lesníckej v Tvrdošíne. Zainteresovaní sa zhodli v názore, že kvalita a úroveň turnaja v porovnaní s minulými rokmi sa zvýšila.


Výsledková tabuľka - kategórie senior


Poradie Družstvo Zápasy Výhra Remíza Prehra Body Sety
1. SŠ Frýdek- Místek 4 2 2 0 6 6 : 2
2. CS Tvrdošín 4 3 0 1 6 6 : 2
3. SOŠ \les. Tvrdošín 4 2 1 1 5 5 :3
4. SOŠ LaS Šternberk 4 1 1 2 3 3 :5
5. SŠ-GHL Bzenec 4 O 0 4 0 0 : 8

Výsledková tabuľka - kategórie junior


Poradie Družstvo Zápasy Výhra Remíza Prehra Body Sety
1. SŠ Frýdek-Místek 4 3 1 O 7 7 : 1
2. SŠ -GHL Bzenec 4 2 2 0 6 6 : 2
3. SOŠLaL Šternberk 4 0 3 1 3 3 : 5
4. CS Tvrdošín 4 0 2 2 2 2 : 6
5. SOŠ \les. Tvrdošín 4 0 2 2 2 2 : 6

Pri organizácii tohto vydareného podujatia, ktoré upevnilo priateľské vzťahy medzi lesníckymi školami a podporilo športového ducha, nám veľkou mierou pomohli občianske združenie LESNÍK s podporou nadácie PONTIS - Nadačný fond KIA Motors Slovakia, mesto Tvrdošín, SPŠ Tvrdošín, Panasonic Trstená, Mäsovýroba Jendrášek, LKT Trstená, PD Tvrdošín, PD Trstená, SLOVTEAM Trstená. Touto cestou im chceme zároveň poďakovať.


Poďakovanie patrí aj vedeniu SOŠ lesníckej v Tvrdošíne a všetkým zamestnancom, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom podieľali na zdarnom priebehu podujatia. Veríme, že sa nám v budúcom roku podarí zorganizovať ďalší ročník Medzinárodného nohejbalového turnaja.

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím