Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
27.03.2015

Medzinárodná stáž v Integrovanej strednej škole Vysoké nad Jizerou

V dňoch 2. až 15. marca 2015 šesť žiakov 2. ročníka učebného odboru mechanizátor lesnej výroby absolvovalo zahraničnú stáž v partnerskej škole vo Vysokém nad Jizerou v ČR. Učitelia z predmetových komisií odborných predmetov vytvorili vybranej skupine žiakov podmienky na rozšírenie ich odborných zručností na špecializovaných pracoviskách zameraných na opravy automobilov.
Tematické zameranie odbornej stáže bolo zhodné s ich učebným plánom a žiaci získali nové poznatky pri práci s vybranými druhmi lesnej techniky. Absolvovali praktickú prípravu zameranú na rozšírenie odbornosti v oblasti technickej diagnostiky osobných automobilov a opravárenskej činnosti na autorizovaných zariadeniach spoločnosti ŠKODA. Ich učebné výsledky počas stáže hodnotili majstri OV a toto hodnotenie bude zahrnuté do ich celkového hodnotenia počas školského roka. Pretože podmienky na prácu im partnerská organizácia ISŠ Vysoké n/Jizerou vytvorila veľmi dobré aj ich hodnotenie nič je o nič horšie. Žiaci získajú za veľmi dobré výsledky počas odbornej prípravy Certifikát s uvedením rozsahu vykonanej prípravy žiaka a jeho hodnotením a doklad Europass Mobilita, ktorý vydá MŠŠaV SR.
Zahraničnú stáž žiaci absolvovali na základe realizované projektového zámeru v rámci programu ERASMUS PLUS.

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím