Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
12.12.2014

Medzinárodná stáž v Integrovanej strednej škole Vysoké nad Jizerou

V dňoch od 26. 11. 2014 do 7. 12. 2014 prebehol už v poradí tretí turnus medzinárodnej stáže našich žiakov, ktorého sa zúčastnili šiesti vybraní žiaci 3.B triedy odboru mechanik opravár.
Stáž žiakov prebiehala v Integrovanej strednej škole Vysoké nad Jizerou v Českej republike, ktorá je našou partnerskou školou. Partnerská škola ma moderné dielne vybavené servisnou technikou na opravy a diagnostiku od značky ŠKODA. V diagnostike a opravárenskej činnosti sa žiaci na tejto škole zdokonaľujú na nových automobiloch, ktoré im na tento účel poskytuje v hojnom počte automobilka ŠKODA. Aj naši žiaci si mali možnosť vyskúšať prácu v týchto dielňach a vyskúšať si takmer všetko čo partnerská škola poskytuje.

Žiaci okrem praktickej prípravy v dielňach absolvovali množstvo exkurzií a videli aj ako prebieha výučba na teoretickom vyučovaní v škole s podobným zameraním ako je naša.
Počas voľného času im pracovníci školy pripravili veľa aktivít aby spoznávali región a kultúrne tradície a mohli sa zabaviť.
Ďakujeme všetkým pracovníkom Integrovanej strednej škole Vysoké nad Jizerou v Českej republike ktorí sa zaslúžili za veľmi dobre pripravenú stáž našich žiakov.
Stáž našich žiakov mohla byť realizovaná vďaka finančnej podpore SAAIC \ Národnej agentúry Erasmus+ pre vzdelávanie a odbornú prípravu.

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím