Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
07.05.2015

Drahí naši študenti, nezabudnite, že už túto nedeľu oslavujeme Deň Matiek

Milá moja mamka...
Prvé slovo každého batoľaťa.
Bola a je to práve tá moja mamička, mamka, mama, ktorá vedela a vie dať slovám najkrajšiu a najláskavejšie podobu. A je to tá istá mama, ktorej slová sme toľkokrát nevzali vážne a potom sme ju s ľútosťou prosili o odpustenie.
Drahé naše mamičky a staré mamy,
Deň matiek je príležitosťou poďakovať za všetku tú vrúcnu lásku, za opateru a nekonečnú trpezlivosť a obetavosť, za každý bozk na dobrú noc a za každé ráno a každý deň s mamou.
Svoje deti učíte viere a láske, každý deň im odovzdávate kus seba. Pri ceste životom držíte nad nimi ochranný štít a pokiaľ zakopnú, pomôžete im vstať a nájsť ten správny smer.
Ďakujeme aj my našim mamičkám za každé milé slovo, bozk, úsmev, povzbudenie, ale aj pokarhanie, lebo aj to treba k životu, aby človek nezablúdil. Buďte nám zdravé, krásne a milé a buďte s nami ešte dlhé roky.
Spomeňme si aj na mamičky, ktorých lásku budeme vždy a navždy cítiť vo svojom srdci, lebo im osud nedoprial pri svojich deťoch stáť, usmievajú sa na ne z neba.
Pedagogický zbor

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím