Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
17.05.2023

Armwrestling stredných škôl

Dňa 12.5 v piatok sa podarilo našej škole v spolupráci so Strednou priemyselnou školou informačných technológií Ignáca Gessaya, ktorí nám poskytli priestor, zorganizovať súťaž žiakov stredných škôl okresu Tvrdošín v pretláčaní rukou - armwrestlingu. Privítali sme aj súčasného majstra Slovenska zo Spojenej školy v Nižnej Benedikta Hajdúcha. Všetci súťažiaci preukázali disciplínu a odhodlanie, ktoré sa prenášalo aj do udržiavania odkazu fair play. O rozhodovania sa starala trojica úspešných v tomto športe, a tak súťaž prebiehala pod dohľadom profesionálov. Pretláčalo sa pravou aj ľavou rukou v dvoch kategóriách, a to do 80 kg a nad 80 kg hmotnosti. Formou pavúka sa tí najlepší prepracovali až do finálnych zápasov.

Našu školu reprezentovali Marko Penzeš, Kevin Vedel, Peter Žofaj,  Pavol Frančák, Erik Kampoš, Vladimír Chromuliak a Benjamín Janík za čo im patrí vďačnosť. V kategórii do 80 kg ľavá ruka uspel Peter Žofaj, ktorý bral tretie miesto. V podobnej kategórii ale nad 80 kg bol úspešný Erik Kampoš, a vybojoval tak druhé miesto. V pravej ruke do 80 kg sa blysol úspechom Kevin Vedel, ktorý získal taktiež tretie miesto.

V športe sú však úspešní všetci tí, ktorí sa dokážu zapojiť a vydolovať zo seba maximum, preto ďakujeme všetkým zúčastneným.

Kompletná výsledky súťaže:

Ľavá ruka do 80 kg

  1. Gavalda Adam
  2. Vakula Benjamín
  3. Žofaj Peter

 

             Ľavá ruka nad 80 kg

  1. Palider Matej
  2. Kampoš Erik
  3. Hucík Michal

 

Pravá ruka do 80 kg

  1. Vakula Benjamín
  2. Ďaďo Marko
  3. Vedel Kevin

 

             Pravá ruka nad 80 kg

  1. Hajdúch Benedikt
  2. Palider Matej
  3. Hucík Michal

 

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím