Stredná odborná škola lesnícka - Tvrdošín
Múdrosť minulosti, poznatky prítomnosti a vzdelanie budúcnosti.
01.04.2016

Anglické divadlo

Prvo aprílové dopoludnie sme strávili s triedami 1.C, 2.C a 1.B v kine Javor, kde sme si pozreli anglické predstavenie Peter Black 3. Predstavenie sa tematicky točilo okolo vrtkavosti života". Cieľom tohto predstavenia v anglickom jazyku bolo atraktívnou a hravou formou umožniť žiakom zdokonaľovať si vedomosti z cudzieho jazyka a nadobudnúť schopnosť bezprostrednej interakcie. Aj touto formou sa rozšírila študentom slovná zásoba, keďže predstavenie maximálne využívalo slovnú zásobu a frázy, s ktorými sa študenti môžu stretnúť v reálnom živote.

Aj touto cestou sa chceme poďakovať hercom z Divadelného centra za perfektné predstavenie. Klobúk dole pred tým ako ste nápadito spracovali tento príbeh. Študentov ste zaujali, odchádzali sme všetci s dobrým pocitom, vrátane študentov, ktorí z angličtiny dosahujú slabšie výsledky. I tí odchádzali s pocitom, že väčšine predstavenia rozumeli, aj vďaka vyváženej slovenčine, ktorá im pomohla zorientovať sa v predstavení. Vaše predstavenie bolo atraktívne nielen pre študentov, ale i pre nás učiteľov. V menej celého nášho ""anglického cechu lesníkov"" môžeme povedať, že sa už teraz tešíme na ďalšie predstavenie. Prajeme Vám veľa síl, elánu a kreativity vo Vašej práci, ktorú si robíte with flying colours:)

"

Poď k nám študovať. Ponúkame kvalitné štúdium a profesionálnu prax

Ponúkame kvalitné odbory, Zváračský kurz, Autoškola 

Zriadovateľ
Podporovatelia:
narodny projekt koncim skolu

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím